На връщане от град Панагюрище автобусът, който вози  футболния отбор на

...
На връщане от град Панагюрище автобусът, който вози  футболния отбор на
Коментари Харесай

Автобусът на ФК "Беласица" спря в канавка на магистрала Тракия

На връщане от град Панагюрище рейсът, който вози  футболния отбор на „ Беласица “ е аварирал. Това оповестиха за Радио " Фокус " - Пирин от Община Петрич. Причината за случая, станал на 70 км на автомагистрала „ Тракия “, е прилошаване на водача. Вследствие на това рейсът излиза от пътното платно, за благополучие запазвайки резистентност, без да се обърне. По-късно се открива, че водачът е получил инфаркт. Футболистите и треньорите, както и съпътстващият ги екип се усещат добре физически. 
На място са и представители на управлението на клуба - Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич е изпратила незабавно втори рейс от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия отбор. С представители на тима поддържа непрекъсната връзка кметът на Петрич Димитър Бръчков. Всички от тима, които пристигайки в Петрич преценяват, че желаят здравна консултация, още веднъж ще бъдат прегледани в болничното заведение. 

Малко след 20.40 часа е получен сигнал за случай в региона на 70-ти км на автомагистрала „ Тракия ”, оповестява в същото време МВР. Според първичната информация, шофоьор на рейс, превозвал 24 спортисти, който се е почувствал зле, е изгубил ръководство над транспортното средство. Автобусът е излязъл от пътя и леко се е наклонил. Водачът е умрял. Няма съществено потърпевши от пасажерите, трима са с леки недоволства. На място са екипи на пътна полиция, пожарна и медици. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР